FRA TEGNING TIL VIRKELIGHED

Få besøg af Jesper, ejer og anlægsgartner, til din nye have eller ønsker du fornyelser eller en omlægning af den eksisterende. Vi levere en færdig tegning ud fra ønskerne og i fællesskab snakker vi om hvilke planter der egner sig bedst til de ønsker du har. Har du selv ideerne, tegnes de selvfølgelig ind i havetegningen.

JRJ ANLÆGSGARTNER er meget grundige i forberedelserne, før vi påbegynder selve arbejdet. Vi er erfaringer med opbygning helt fra en bunden på en byggrund. JRJ giver dig naturligvis de bedste, faglige anbefalinger undervejs, og er der tilføjelser eller rettelser kan vi tilpasse haven præcis til de behov du har.

Jesper kommer gerne ud for at gennemgå mulighederne for din have eller grønne areal sammen med dig. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIT NÆSTE PROJEKT?

Ingen opgave er for stor eller lille

Vi udfører havetegninger og skitser til store som små projekter. Tegningerne er i rette målestoksforhold og med tilhørende plante og materialeliste. Derved er det nemt og overskueligt, hvis man selv ønsker at lave arbejdet. Vi har stor erfaring med belægningsarbejde, herunder valg af materiale, flisestørrelse og kvalitet.

Alt i alt er vi behjælpelige fra ideen opstår til opgaven er udført.

Renovering af gamle haver og Gårdhaver

Fra vores hjemby er vi vant til at alle flader ikke er lige, derfor kan man stadig få den type have eller gårdhave man ønsker. Ofte er arbejdet i byerne forbundet med en ekstra god planlægning, navnlig hvis arbejdet skal udføres i gamle smalle gade, men alt det tager vi med i tilbuddet og vejledningen. Vi udfører naturligvis også beplantning ud fra de ønsker kunden har, og vi udfører også havebassiner og springvand og
skal der foretages vandboringer, koordinerer vi også det arbejde.

Nogle kunder ønsker en helhedsløsning hvor også hegn og pergola indgår. Når tegningen er gennemgået med kunden og der er lavet en aftale, tilbyder vi en pleje og vedligeholdelsesplan, hvis kunden ønsker det.