Legeplads vedligehold

Firmaet har igennem mange år stået for vedligeholdelse af mange daginstitutioner, særligt i Esbjerg Kommune, hvor vi også har erfaring med opsætning af legeredskaber.

Institutionerne får udarbejdet en vedligeholdelsesplan, der indeholder græsslåning og trimning, buske og hækkeklipning. Mange institutioner han større arealer med flisebelægning og de fejes rene flere gange om året. Sandkasser som vi fylder og efterfylder hver år, skal man være særlig opmærksomme på, da de ofte bruges af områdets katte. I Esbjerg Kommune skal sandkasserne være overdækket, og derfor er det ofte kun opfyldning af sand.

JRJ Anlægsgartner har også opsætningsopgaver af nye legeredskaber, ofte er det sandkasser og gynge, men rutchebanernes platforme laver vi ofte og montering af rutchebanen.

Indehaver af firmaet Jesper Rohr Jørgensen er uddannet legepladsinspektør med certifikat TÜV. Alt vedligehold forgår efter DS/EN 1176 og 1177, som er standarden for legeredskaber og faldunderlag. Alle legeredskaber som opsættes er godkendte med certifikat og vedligeholdelses vejledning.

Vi tilbyder gerne at udarbejde en plejeplan med de ovennævnte områder indarbejdet, så kører JRJ planlægning og udførsel uden institutionen behøver at ringe hver gang de synes der trækker til vedligehold.
– Vi giver også gerne dig et godt tilbud.